T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / MAMAK - Kazım Orbay İlkokulu

Okul Müdürümüzün 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı sene Başı Açıklaması.

2018-2019 Eğitim öğretim yılının başlayacak olması nedenıyle okul Müdürümüz, Erdem ERDEM mesaj yayınlamıştır. Eğitim öğretim yılının  tüm milletimize hayırlı olmasını dileriz.

 

 

 

 

                   Kazım ORBAY İlkokulu’nun Değerli Öğretmenleri, Sevgili Çocuklarımız ve Kıymetli Velilerimiz;

                   2018-2019 Eğitim Öğretim yılına 10-14 Eylül tarihlerinde Okul Öncesi ve Birinci sınıf öğrencilerimize uygulanacak uyum programları dahilin de başlayacağız. Bu eğitim öğretim yılı ile birlikte okulumuz da yeni bir yönetim kadrosu ile göreve başlamış bulunmaktayız. Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun.

                   Biz öğretmenler, okulumuz çatısı altında,  büyük bir tutkuyla öğrencilerimizin temel eğitimin ilk aşaması olan İlkokul da gerekli kazanımları elde etmeleri, eğitim ve öğretim alanında kendilerini her gün  geliştirmeleri, hedeflerine ulaşmaları, topluma, ülkesine, milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için var gücümüzle çalışarak, mesleğimizin gereklerini yerine getirmek  adına çaba ve  gayret içerisinde olacağız. 

 

                   Sevgili Öğrencilerim;

                   Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür. Biliyorum ki başarılarla dolu kaliteli bir hayatı fazlası ile hak ediyorsunuz. Bunu gerçekleştirecek her türlü bilgi birikimine ve yeteneğe sahip olmalısınız. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız ve her alanda sizleri destekleyeceğiz. Sizlere güveniyor ve sizleri okulumuza bekliyoruz.

                   Kıymetli Veliler;

                   Eğitimin en önemli parçalarından biri sizlersiniz. Öğrencilerimiz için sizlerle, okul yönetimi ve öğretmenlerimiz sürekli ve sağlıklı iletişim içinde olacağız. Çocuklarımızı her zaman destekleyin ve onların ne kadar önemli bireyler olduğunu her zaman kendilerine hissettirin.

                  Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim-öğretim yılının  başarılı geçeceğine  yürekten inanıyorum, elde edilecek başarılarda pay sahibi olacak  değerli yönetici ve  öğretmen arkadaşlarımı, öğrencilerimizi, velilerimizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

                   Yeni eğitim öğretim yılının milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

                                                                                                                                             Erdem  ERDEM

                                                                                                                                              Okul Müdürü

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.09.2018 - Güncelleme: 01.10.2018 21:03 - Görüntülenme: 657
  Beğen | 1  kişi beğendi