ANKARA / MAMAK - Kazım Orbay İlkokulu

Şbt

Okulumuzun eTwinning okulu olmasından mutluluk ve gurur duyuyoruz  Okulumuz, Avrupa'daki  okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan Avrupa Okul Eğitimi Platformunda(ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI

Şbt

4/F sınıfı olarak bu yılki etwinning projesiyle amacımız  unutulmaya yüz tutmuş yöresel çocuk oyunlarını öğrencilere tanıtmak ve kuralına uygun oyun oynamayı öğretmek.

May

Okulumuz 3/F Sınıfımızın "Atıkların Doğaya Dönüşümü" eTwinning Projesi"  etkinlikleri devam ediyor.

Nis

A Wonderful Transfer of Waste to Nature (Atıkların Doğaya Harika Dönüşümü)adlı etwinning projemiz mart ayında 3/F Sınıfı öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla başlamıştır.

Eyl

Okulumuzda sene Başı Veli Toplantıları yapılmakta olup velilerimizle eğitim öğretim yılı ile ilgili görüşmeler yapılmaktadır.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası kutlaması yapıldı.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimizin ilk günü oldukça coşkuluydu. Sevgili Öğrencilerimiz; Hepiniz Okulunuza HOŞGELDİNİZ....

Eyl

Okulumuz Ana Sınıfı ve Birinci Sınıf Öğrencilerinin UYUM EĞİTİMİ haftası kapsamında, okulumuzdaki Eğitim Öğretim çalışmaları 10 Eylül Pazartesi günü Saat 10.00´da başlayacaktır.Bütün velilerimize ve öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

2018-2019 Eğitim öğretim yılının başlayacak olması nedenıyle okul Müdürümüz, Erdem ERDEM mesaj yayınlamıştır. Eğitim öğretim yılının  tüm milletimize hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU (2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI)